Kaip ruošiamos alyvuogės
Kaip ruošiamos alyvuogės
favorite_border 0 komentarai
date_range Geg 27, 2021
person_outline Renatas Wineandsmile

Kaip skinamos ir ruošiamos alyvuogės marinavimui

Escamilla alyvuogės vis dar renkamos tradiciniu būdu: rankomis, po vieną. Taip išvengiamas alyvuogių pažeidimas. Po derliaus nuėmimo tolimesniems procesams naudojamos moderniausios technologijos.

Nuėmus derlių, alyvuogės pradedamos valyti ir rūšiuoti. Naudojant technologinę pažangą - rūšiavimo mašiną, pašalinamos visos šakos ir lapai. Taip pat atskiriamos marinavimui naudojamas žalios alyvuogės nuo subrendusių vaisių. Pastarieji marinavimui neskirti, bet vėliau naudojami kitame procese.

Nuvalytos alyvuogės apdorojamos šarminiu tirpalu, kuris sumažina alyvuogių kartumą. Vėliau gerai nuplaunamos ir dedamos į sūrymą, kad būtų galima fermentuoti ir konservuoti. Užbaigus šią proceso dalį, alyvuogės jau yra paruoštos vartojimui. Escamilla kompanijoje jos ruošiamos įvairiais būdais, su kauliukais arba be kauliukų, įdarytos, pagardintos prieskoniais ir panašiai.

Pačios mėgstamiausios – močiutės recepto.

Palikite komentarą

check Prekė pridėta į palyginimą