Manzanilla žaliosios alyvuogės su kauliukais
Manzanilla žaliosios alyvuogės su kauliukais, pagamintos Sevilijos regione Ispanijoje. Svoris : 195 g
Manzanilla žaliosios alyvuogės su kauliukais, pagamintos Sevilijos regione Ispanijoje. Svoris : 195 g
Verdial žaliosios traiškytos alyvuogės marinuotos pagal "Gaspača" receptą, pagamintos Sevilijos regione Ispanijoje. Svoris : 195 g
Aukščiausios kokybės pirmojo šaltojo spaudimo alyvuogių aliejus, pagamintas Italijoje, Apulijos regione. Alyvuogės: Cellina. Tūris: 500 ml.
Žaliosios traiškytos alyvuogės, pagal senovinį Močiutės receptą, pagamintos Sevilijos regione Ispanijoje. Svoris : 195 g
Ypač tyras alyvuogių aliejus, pagamintas Italijoje, Markės regione. Alyvuogės: Leccino, Frantoio, Tenera Ascolana. Tūris: 750 ml.
Ypač tyras alyvuogių aliejus, pagamintas Taragonos regione Ispanijoje. Alyvuogės : Koroneiki 100% Tūris : 500 ml
Ypč tyras alyvuogių aliejus, pagamintas Taragonos regione Ispanijoje. Alyvuogės : Arbosana 100% Tūris : 500 ml
Ypač tyras alyvuogių aliejus, pagamintas Taragonos regione Ispanijoje. Alyvuogės : Arbequina 100% Tūris : 500 ml
Klasikinis balzaminis actas, pagamintas Modenos regione Italojoje. Tūris : 250 ml
Klasikinis balzaminis kremas, pagamintas Modenos regione, Italijoje. Tūris : 250 ml
"Premium" klasės balzaminis actas, ne mažiau 3 metus brandintas, pagamintas Modenos regione Italijoje. Tūris : 250 ml
Džiovintos juodosios alyvuogės su kauliukais, pagamintos Apulijos regione, Italijoje. Svoris : 170 g
Džiovinti ir pakepinti ant griliaus pomidorai, pagaminti Kampanijos regione Italijoje. Svoris : 320 g
Pakepintos ant griliaus cukinijos, pagamintos Apulijos regione Italijoje. Svoris : 320 g
Mažieji artišokai, pakepinti ant griliaus, pagaminti Lacijaus regione Italijoje. Svoris : 320 g
Klasikinės duonos lazdelės "Grissini" su sezamu ir ypač tyru alyvuogių aliejumi, pagamintos Italijoje. Svoris : 125 g
Trintų šviežių pomidorų piure su baziliku, pagaminta Kampanijos regione Italijoje. Svoris : 690 g
Klasikinis padažas "Bologneze", pagamintas Emilijos-Romanijos regione Italijoje. Svoris : 190 g
Klasikinis padažas "Carbonara", pagamintas Kalabrijos regione Italijoje. Svoris : 190 g
Klasikinė piure iš smulkintų vyšninių pomidorų savo sultyse, pagaminta Kampanijos regione Italijoje. Svoris : 330 g