Casa Rinaldi "Acciuqhe"
Ančiuvių filė ypač tyrame alyvuogių aliejuje, pagaminta Italijoje. Svoris : 95 g
Ančiuvių filė ypač tyrame alyvuogių aliejuje, pagaminta Italijoje. Svoris : 95 g
Klasikinis padažas "Bologneze", pagamintas Emilijos-Romanijos regione Italijoje. Svoris : 190 g
Klasikinis padažas "Carbonara", pagamintas Kalabrijos regione Italijoje. Svoris : 190 g
Klasikinis padažas Pesto Genovese su ypač tyru alyvuogių aliejum, pagamintas Ligūrijos regione Italijoje. Svoris : 130 g
Trintų šviežių pomidorų piure su baziliku, pagaminta Kampanijos regione Italijoje. Svoris : 690 g
Klasikinė piure iš smulkintų vyšninių pomidorų savo sultyse, pagaminta Kampanijos regione Italijoje. Svoris : 330 g
Klasikinė pomidorų užtepėlė ant duonos "Bruschetta", pagaminta Kalabrijos regione Italijoje. Svoris : 350 g
Pakepintos ant griliaus cukinijos, pagamintos Apulijos regione Italijoje. Svoris : 320 g
Klasikinės duonos lazdelės "Grissini" su sezamu ir ypač tyru alyvuogių aliejumi, pagamintos Italijoje. Svoris : 125 g
Džiovintos juodosios alyvuogės su kauliukais, pagamintos Apulijos regione, Italijoje. Svoris : 170 g
Mažieji artišokai, pakepinti ant griliaus, pagaminti Lacijaus regione Italijoje. Svoris : 320 g
"Premium" klasės balzaminis actas, ne mažiau 3 metus brandintas, pagamintas Modenos regione Italijoje. Tūris : 250 ml
Klasikinis balzaminis actas, pagamintas Modenos regione Italojoje. Tūris : 250 ml
Klasikinis balzaminis kremas, pagamintas Modenos regione, Italijoje. Tūris : 250 ml
Džiovinti ir pakepinti ant griliaus pomidorai, pagaminti Kampanijos regione Italijoje. Svoris : 320 g
Casa Rinaldi “Milanietiškas" Risotto (pocija 2 asm.) Svoris : 175 g