
|
||||||||||
|
||||||||||
|
||||||||||
|
OGNISANTI Valpolicella DOC Classico Superiore BERTANI, 2013, Veneto Italy. |
|||||||||||
Raudonasis sausas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Veneto regiono, Italijos. | |||||||||||
Vynuogės: Rondinella ir Corvina Veronese. | |||||||||||
Vynas 18 mėn. brandintas prancūziškoje statinaitėje ir 6 mėn. butelyje. Jis stulbina saldžiu raudonų vaisių ir vyšnių kompoto aromatu su prieskonių ir eukalipto užuominomis. Burnoje vynas plačiai atsiveria, išlaikydamas tas pačias saldžias vyšnių ir džiovintų slyvų natas. Taninai švelnūs, vynas pilno kūno, elegantiškas ir kompleksiškas. |
|||||||||||
Laikymo sąlygos: nuo +13 iki +24 °C. | |||||||||||
Tūris: 750 ml. Alk. 13,5% |
Charakteristikos
|
||||||||||
|
||||||||||
|
||||||||||
|