
|
||||||||||
|
||||||||||
|
BANDITELLA Rosso di Montalcino DOC Italy. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raudonasis sausas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Montalcino regiono, Italijos. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vynuogės: Sangiovese. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vynui būdinga gili rubinų raudonio spalva su šviesiais violetiniais atspalviais. Kvapas intensyvus, ilgas ir puikiai subalansuotas. Išryškėja prinokusių švelnių juodų vaisių aromatas, besimaišantis su maloniu vanilės ir ąžuolo kvapu. Skonis svarus ir elegantiškas. Stipriai jaučiami vaisiai, taninai sunokę ir ilgai išliekantys. Ilgas vyno brandinimas ąžuole sukuria malonų vanilės aromatą. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 18°C | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tūris: 750 ml. Alk. 14% |
Charakteristikos
|
||||||||||
|
||||||||||
|