
|
||||||||
|
||||||||
|
GUASTI, “LAFICAIA” NIZZA DOCG, Italy Raudonasis sausas vynas su kontroliuojama ir garantuojama kilmės vietos nuoroda iš Italijos Pjemonto regiono. |
|||||||||
Prieš derliaus nuėmimą vynuogės, pasiekusios geriausią brandumą, surenkamos Laficaia vynuogyne, esančiame Casalotto "cru", ir kruopščiai nuimamos ir fermentuojamos atskirai. Po to 6 mėnesius bresta prancūziškame ąžuole. Tai reiškia, kad turėsite svarbų vyną, labai sudėtingą, bet su tipišku Barberos šviežumu, apvaliu ir pikantišku poskoniu. Vynas tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos patiekalų, brandžių sūrių, taip pat tinka ir mėgautis gurkšnojant vieną. |
|||||||||
Vynuogės: 100% Barbera. |
|||||||||
Tūris: 750 ml. Alk. 15%. | |||||||||
Charakteristikos
|
||||||||
|
||||||||
|