
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|
LAN D-12, D.O.Ca. Rioja Spain. |
||||||||||||
Raudonasis sausas vynas, pagamintas Riochos regione, Ispanijoje. | ||||||||||||
Vynuogės: 100% Tempranillo. | ||||||||||||
Vynas 10 mėn. brandintas naujose amerikietiško (65%) ir prancūziško (35%) ąžuolo statinėse, tuomet metus butelyje. Raudonų ir juodų vaisių kvapas susijungia su kavos, likerio ir šokolado aromatais. Vynas itin malonus burnoje, gomurį liečia elegantiškai it šilkas bei palieka tvirtą poskonį. Jis tiks su raudona ant griliaus kepta mėsa ir rūkytais patiekalais. Rekomenduojama temperatūra: 16-18 °C. |
||||||||||||
Laikymo sąlygos: nuo +14 iki +26 °C. Brandinimo sąlygos: nuo +14 iki +16 °C. | ||||||||||||
Tūris: 750 ml. Alk. 13,5%. |
Charakteristikos
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|