
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
VINA LANCIANO RESERVA 2010 D.O.Ca. Rioja Spain. |
||||||||||||
Raudonasis sausas rūšinis vynas pagamintas Riochos regione. | ||||||||||||
Vynuogės: 90% Tempranillo ir 10% Mazuelo. | ||||||||||||
Vynas 8 mėn. brandinamas rusiško ąžuolo statinėse ir 12 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse, tuomet 24 mėn. bręsta butelyje. Ryškūs sunokusių juodų vaisių, figų, šokolado ir cinamono bei raudonųjų pipirų skoniai yra papildomi savitu minerališkumu. Šis vynas turtingas, tvarus, su saldžiais ir elegantiškais taninais. Jis tiks su troškiniais ir ant grotelių kepta mėsa. Rekomenduojama temperatūra: 17-19 °C. |
||||||||||||
Laikymo sąlygos: nuo +14 iki +26 °C. Brandinimo sąlygos: nuo +14 iki +16 °C. | ||||||||||||
Tūris: 750 ml. Alk. 13,5%. |
Charakteristikos
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|