
|
|||||||||||
|
|||||||||||
|
|||||||||||
|
LAN A MANO 2011 D.O.Ca. Rioja Spain. |
||||||||||||
Raudonasis sausas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda, pagamintas Riochos regione, Ispanijoje. Šio vyno buvo pagaminta limituotas kiekis tik 35.000 bt. Visi buteliai turi savo atskirą numerį. | ||||||||||||
Vynuogės: 85% Tempranillo, 10% Mazuelo ir 5% Graciano. | ||||||||||||
Vynas 6 mėn. brandintas naujose prancūziško ąžuolo ir 4 mėn. naujose rusiško ąžuolo statinėse. Jam būdinga ryški vyšnių spalva. Aromatas kupinas tamsių prinokusių vaisių, gervuogių, slyvų ir juodųjų serbentų kvapų. Poskonis ilgas ir tvarus. Idealiai tiks kartu su raudona mėsa arba aštriais patiekalais. |
||||||||||||
Rekomenduojama temperatūra: 17-19 °C. | ||||||||||||
Laikymo sąlygos: nuo +14 iki +26 °C. Brandinimo sąlygos: nuo +14 iki +16 °C. | ||||||||||||
Tūris: 750 ml. Alk. 13,5%. |
Charakteristikos
|
|||||||||||
|
|||||||||||
|
|||||||||||
|